Kallt!!

Brrr!! Det är kallt i Munkfors nu!! Termometern visar på -5,8 grader, men det känns som om det skulle vara minst 10 grader kallt!! Kan kanske bero på att man inte har vett att klä sig ordentligt när man går utanför dörren...Vad vet jag?! :-)
Solen skiner i alla fall och står man inomhus o tittar ut, ser det riktigt mysigt ut, trots att snön lyser med sin frånvaro!!

Har precis ätit lufisk med min mamma!! Hon älskar det, men ingen annan i vår familj gillar det särskilt mycket, så jag offrade mig!! Tycker att det är ganska gott, bara man slipper äta det så ofta!!
I morron ska jag åka till Karlstad, bor på hotell en natt innan det bär vidare till Söderköping på måndagen. Jag ska passa på att träffa mina kära kompisar Helena o Paula innan det bär av mot nya platser´...

Bloggdags!!

Då var det dags att vässa pennan så att säga!! Tänkte dra igång lite skrivande här!!
Befinner mig just nu i Värmland hemma hos mina föräldrar på lite julfirande, så därfört blir det bara en mjukstart utan värsta presentationen eller bilder. Det får komma senare!!
Jag är i alla fall en kille på 37 år, bosatt i Stockholm sen drygr 4 år tillbaka. Bor i en schysst etta i Sofia på Södermalm!!
Jobbar på ett mycket centralt beläget hotell tillhörande Scandic-koncernen. Där sysslar jag med revenue mangement, vilket jag trivs riktigt bra med. Det är ett spännande o stimulerande arbete!
Varför jag skaffade mig en blogg frågar man sig säkert. Ja, jag med!! Men varför inte?? Alla har ju en, så varför inte jag oxå??! Tänker skriva mest för att jag tycker det är kul!! Är det sen så att någon behagar läsa det man skriver är ju det roligt oxå. Ja, det återstår att se vad det här blir för sorts blogg. Jag har inte satt nåra riktlinjer än!!
På återseende!!
/Patrik

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0